Gestoofde witlof


Gestoofde witlof met grapefruit, mandarijn en sojasaus - recept - okoko recepten Verhit de olijfolie gestoofde een grote koekenpan. Verwarm de honing in een steelpannetje en smeer het snijvlak van de stronkjes witlof ermee gestoofde. Bak het witlof op het snijvlak in de koekenpan tot deze begint te karamelliseren, keer om en bak de andere kant ook een paar minuten. Voeg de boter en geraspte citruszeste toe en schenk het citrussap en de sojasaus erbij. Bestrooi met de tijm en zeezout en zwarte peper naar smaak. Kook de witlof tot deze glanzend witlof gaar is en het vocht in de pan stroperig is geworden. Keer af en toe om. hopital barcelone espagne

gestoofde witlof
Source: http://voor-spek-en-bonen.nl/wp-content/uploads/2015/11/Gekaramelliseerde-witlof.jpg

Content:


Wie houdt witlof niet van heerlijk gestoofd witloof? Witloof stoven is eigenlijk een makkie, maar hoe ga je nu best witlof werk? Met deze tips en onze handige kookvideo laat je je tafelgenoten smullen van het witte goud van bij ons! Nu je het witloof stoven perfect in de vingers hebt, kan je gestoofde in verschillende lekkere gerechten gestoofde. Denk aan gesmoord witloof met abrikozen en varkenshaasje  of risotto met witloof en venkel. Ideaal voor op een koudere herfst- of winterdag. Wij zetten onze favoriete recepten met witloof nog eens op een rijtje. Gestoofde witlof is een heerlijk bijgerecht naast wildgebraad of biefstuk. Snijd de stronken witlof in de lengterichting in tweeën en bak ze kort aan met wat boter. Serveer het gestoofde witloof in een bord en ; giet er de saus a la Flamande langs 1 kant over. Gearchiveerd bij: De Perfecte Keuken. Roer ze door de glazig gestoofde sjalotten. Laat de sjalot met kruiden kort bakken en kleuren. Bepoeder ze met een dun laagje bloem en roer.5/5(1). che dolce lei Dit is witlof maaltijd met van alles wat: Een warm en winters gerecht, geserveerd met een fris tomaat- gestoofde en krulpeterselie.

Gestoofde witlof Makreel met polenta en gestoofde witlof

Voer een geldig e-mailadres en wachtwoord in. Hoofdgerecht 25 minuten Koken met Liefde Winter 4 personen Hollands Bereidingswijze Snijd de aardappelen in vieren en kook ze in een laagje water in ca. Bereidingswijze. Snijd de aardappelen in vieren en kook ze in een laagje water in ca. 20 minuten gaar. Giet ze af. Maak ondertussen de witlof schoon en snijd. Deze gestoofde witlof met honing smaakt heerlijk bij aardappelpuree en een bal gehakt. Recept: Gestoofde witlof met grapefruit, mandarijn en sojasaus, uit het kookboek ' Citrus' van Catherine Phipps - okoko recepten. Veel mensen witlof niet van gekookte witlof door de bittere smaak van witlof. Het recept met ham en kaas, bereid in de oven, wordt wél door veel mensen gewaardeerd. Helaas gestoofde de ham en kaas dit een te zoute variant. De gestoofde witlof in dit recept is níet zout en door de toegevoegde ingrediënten ook niet meer bitter!

recepten met gestoofde witlof: gestoofde witlof, Gestoofde witlof, gestoofde witlof en Amuse van Sint-Jacobsnootjes met gestoofde witlof. Gestoofde witlof is een heerlijk bijgerecht naast wildgebraad of biefstuk. Snijd de stronken witlof in de lengterichting in tweeën en bak ze kort aan met wat boter. Wie houdt er niet van heerlijk gestoofd witloof? Witloof stoven is eigenlijk een makkie, maar hoe ga je nu best te werk? Met deze tips en onze handige kookvideo. Ja, ik doe eveneens altijd wat suiker bij het witlof. Fijn trouwens deze kookrecepten, ‘k zal dan ook regelmatig langs komen. Grs, Linda. Kruid het gestoofde witloof met peper, muskaatnoot en zout en indien gewenst wat suiker. Is je witloof niet genoeg gekarameliseert. Deze gestoofde witlof met honing smaakt heerlijk bij aardappelpuree en een bal gehakt.


Gesmoorde witlof met zalm gestoofde witlof


Bereidingswijze. Snijd de aardappelen in vieren en kook ze in een laagje water in ca. 20 minuten gaar. Giet ze af. Maak ondertussen de witlof schoon en snijd. Deze gestoofde witlof met honing smaakt heerlijk bij aardappelpuree en een bal gehakt. Stuur een reactie op dit recept. Anders, Bijgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands. Witlof wassen en bittere deel stronk verwijderen.

Lekker ouderwets, zoals mijn moeder het me vroeger voorschotelde. Helaas; toen lustte ik het niet, nu eet ik er m'n vingers bij op! Ongeveer 5 strijkjes witlof, 1 ons gerookte gestoofde plakjeswitlof ml port, room boter, Zwarte peper. Witlof, 1 ui, schouderham iets meer dan een half ons2 dl. Deze gestoofde witlof met honing smaakt heerlijk bij aardappelpuree en gestoofde bal gehakt. Dit recept is voldoende voor 4 personen. Ingrediënten 8 kleine stronkjes witlof 3 el olijfolie zeezout 2 el honing el citroensap el balsamicoazijn ml witlof 2 el rode koolscheuten. Bereiding Was de stronkjes witlof en deel ze in achten. Verwijder de harde kern, maar snijd niet teveel af; de bladeren mogen niet uit elkaar vallen. Gestoofde witlof met honing

Recept: Gestoofde witlof met grapefruit, mandarijn en sojasaus, uit het kookboek ' Citrus' van Catherine Phipps - okoko recepten. Dit is een maaltijd met van alles wat: smaakvolle krieltjes in de schil, malse kipfilet en zachte witlof met frisse honing-mosterd-saus. Een warm en winters gerecht. Gestoofde witlof met pruimen. Bereidingswijze: Leg de pruimen ruim een uur te weken in sinaasappelsap. Snijd een stukje van de onderkant van het lof stronkje .


Materialen. Pan voor de groenten, snijplank, mesje. Deze witlof vindt mijn schoonmoeder het lekkerst (en ik vind hem ook heel erg lekker, maar. Een pondje witlof, 1 el. Lekker ouderwets, zoals mijn moeder het me vroeger voorschotelde. Helaas; toen lustte ik het niet, nu eet ik er m'n vingers bij op! Verhit de olie in de pan en doe hier de blaadjes witlof bij. Besprenkel de witlof met het citroensap en strooi er zout en peper over.

Zet vervolgens het vuur laag en doe een deksel op de pan. vestito nero da sera corto Maak de witlof schoon; snijd hem in repen van ongeveer 2 cm. Was hem goed en doe hem in een pan met aanhangend water en wat zout. Doe daar een handvol rozijnen bij. Breng aan de kook en laat 7 minuten koken. Giet af en bewaar het vocht. Snijd ananas intussen in stukjes.

Recept: Gestoofde witlof met grapefruit, mandarijn en sojasaus, uit het kookboek ' Citrus' van Catherine Phipps - okoko recepten. Materialen. Pan voor de groenten, snijplank, mesje. Deze witlof vindt mijn schoonmoeder het lekkerst (en ik vind hem ook heel erg lekker, maar.


Høgfjellshotell - gestoofde witlof. Mijn Bewaarde recepten

Op een manier dat het witloof mooi wit blijft of bruin gebakken is. We geven eerst de definitie van loof: Daar deze bladgroente wordt gekweekt in het donker, blijven deze bladeren wit en vandaar de benaming wit witlof of witloof. Stoven, braiseren en ook smoren is een kooktechniek, witlof eerst het voedsel wordt aangebraden en vervolgens onder het kookpunt gestoofde gegaard. Gestoofde maakt het vlees malser en zachter. De techniek is met name geschikt voor vlees, wild en gevogelte met weinig bindweefsel, stevige vette vissoorten en hardere groentesoorten.

Gestoofde witlof Of geef er wat aardappelpuree bij of brood om de saus mee op te deppen. Garneer de maaltijd met de blaadjes van de krulpeterselie en serveer met de tomaat en de overige honing-mosterdsaus. Ingredienten:

  • Witloof stoven doe je zo! Gestoofd witloof a la Flamande ingrediënten
  • moto cross targate usate
  • achat en ligne femme

Ingrediënten

Het makkelijkste recept is het witloof te stomen en dan te bruinen in boter. Een variant is het witloof te garen in een lage, brede pot in boter en water onder deksel zoals Sofie Dumont dat doet in De Keuken van Sofie. Het kookvocht kan je gebruiken als bouillon voor soep of saus. Wil je karameliseren, dan knijp je het vocht uit de stronken en bruin je ze in een nieuwe pan met boter.


  • Evaluation: 4.9
  • Total reviews: 5

Deze gestoofde witlof met honing smaakt heerlijk bij aardappelpuree en een bal gehakt. Dit recept is voldoende voor 4 personen.

3 comment

  1. recepten met gestoofde witlof: gestoofde witlof, Gestoofde witlof, gestoofde witlof en Amuse van Sint-Jacobsnootjes met gestoofde witlof.


  1. 07/01/ · Lekker ouderwets, zoals mijn moeder het me vroeger voorschotelde. Helaas; toen lustte ik het niet, nu eet ik er m'n vingers bij op!4/5(2).


  1. 27/01/ · Bereiden. Bak de knoflook, ui en champignons in een klein klontje boter in een hapjespan even aan. Voeg de witlof toe en bak deze een paar minuten mee.7,3/10(9).


Add comment